Maestra de ceremonii

Despre Maestra

Nu ştiu cum arată o nuntă fără Maestra de ceremonii… decât din auzite:

“pfoai, ce plictiseală a fost!”,

“A fost o dezorganizare totală…”,

“Mirele s-a plimbat încoace şi-ncolo în loc să se bucure de nunta lui…”,

“N-au mai avut timp să facă ceea ce şi-au propus pentru că nu au avut cum să se mai împartă…”,

“Toată lumea care nu ştia ceva sau avea nevoie de ceva o deranja pe mireasă…”,

“Păi, asa e normal, doar ei sunt mirii şi ei ştiu cum e mai bine să organizeze nunta lor!”

Corect. Până la un anume punct. Până într-o anume zi. Ziua cea mare.

Atunci voi sunteţi protagoniştii. Nu mai puteţi să vă ocupaţi din afară, nu mai puteţi organiza voi totul pentru că altfel… cum v-aţi mai putea bucura de tot ce se întâmplă? O dată ce aţi îmbrăcat rochia de mireasă şi costumul de mire nu mai puteţi să vă luaţi “şorţul”. Gata! E momentul să străluciţi, nu să vă murdăriţi – ok, cu tort e voie! J Lăsaţi organizarea zilei pe mâna mea – promit solemn, din suflet că mă ocup de toate cum aş face-o dacă ar fi, din nou, nunta mea. Eu mă regăsesc în fiecare nuntă şi trăiesc emoţiile mirilor ca şi cum ar fi ale mele.

De aceea e important să ştiţi de ce fac ceea ce fac:

Sunt o mireasă pe interior, dar port “şorţ” pe exterior. Sunt o mireasă căreia nu i-au fost respectate dorinţele, de aceea fac totul să le îndeplinesc pe ale voatre. Sunt o mireasă care nu a rămas cu multe poze de la nuntă, de aceea e important să aloc suficient timp pentru ca voi să aveţi amintire cu toţi invitaţii. Sunt o mireasă care nu a avut experienţă de la alte prietene, de aceea eu sunt prietena şi consultanta voastră cu multă experienţă. Sunt o mireasă care ar da orice să poate reface tot ceea ce a mers prost în acea zi, de aceea ştiu cât e de important să faci totul extraordinar de prima, ultima şi singura dată.

Altă nunta nu mai ai! Doamne fereşte!

Nicio nuntă nu e perfectă, dar cu Maestra de ceremonii toate lucrurile sunt aranjate perfect. Important e ca dorinţele voastre să fie respectate, planurile să fie duse la îndeplinire şi invitaţii să se simtă de minune alături de voi. Atunci veţi putea spune la sfârşitul zilei că nunta visurilor voastre a devenit realitate – şi asta e cea mai mare bucurie a mea!

 

“Despre excelenţă: când îţi place ce faci, eşti creativ, dezinvolt şi cei din jur se simt foarte bine în timp ce beneficiază de serviciile tale… nu prestezi, eşti maestru!”

Diana Vitan-Martinas

 

 

Maestra de Ceremonii  |  Wedding Planning & Creative Entertainment

 

Acasă       Blog       Despre       Magazin       Servicii      Contact

Made in Romania with love. Copyright © 2019 Maestra de Ceremonii 

Share This