Wedding Planning

Povestea din ziua nunţii începe cu mult timp înainte: idei, căutări, pregătiri, întrebări, hotărâri…De aceea, bazaţi-vă pe mine că organizez şi rezolv toate lucrurile după dorinţa voastră, indiferent cât de prezenţi sau ocupaţi sunteţi. Din 2013 până în prezent am învăţat la fiecare nuntă lucruri noi, utile, astfel mi-am clădit experienţa şi am învăţat importanţa fiecărui detaliu. Mă implic trup şi suflet în organizarea perfectă şi completă a nunţii voastre, iar dacă aveţi nevoie de diferiţi furnizori vă recomand cu drag oameni profesionişti, fără comision. De ce?Pentru că eu lucrez cu şi pentru voi, din toată inima!

Spune-mi povestea ta și haide să ne cunoaștem mai bine!

Contactează-mă!

Creative Entertainment

Sunt oameni frumoşi de care mi se face drag de îndată ce îi cunosc, care merită din tot sufletul o nuntă excelentă şi se lasă încrezători pe mâna mea. Sunt momente pe care doar eu ştiu să le organizez şi să le creez – sau cel puţin asta aflu de la ei…

Secretul meu sunt cei doi: totul porneşte de la miri, de la felul lor de-a fi şi de la felul în care îşi doresc să se desfăşoare lucrurile.Ei dau tonul prin atitudinea degajată, bucuria molipsitoare şi dorinţa de-a avea o nuntă super-distractivă cu momente cheie bine organizate!

Să creez atmosfera e pasiunea şi bucuria mea: de la introducere, activităţi creative, captivante şi interactive (între meniuri), accesorii pentru poze, jocuri şi facepainting pentru copii până la încheiere şi mulţumiri. Sunt bucurii într-o lume tot mai tristă. Sunt speranţe că iubirea are ultimul cuvânt.

Spune-mi povestea ta și haide să ne cunoaștem mai bine!

Contactează-mă!

Wedding Specials

Pentru că ziua nunţii trebuie să fie o zi de bucurie, nu de îngrijorare am creat ~The Wedding Emergency Kit by Maestra de ceremonii ~ care conţine 30 de obiecte (simple sau inedite) ca să acopere orice urgenţă ar putea să vă umbrească zâmbetul.

Kit-ul are un preţ separat pentru cine doreşte să îl achiziţioneze astfel, dar el este inclus în pachetul meu de creative entertainment.

Spune-mi povestea ta și haide să ne cunoaștem mai bine!

Contactează-mă!

Maestra de Ceremonii  |  Wedding Planning & Creative Entertainment

 

Acasă       Blog       Despre       Magazin       Servicii      Contact

Made in Romania with love. Copyright © 2019 Maestra de Ceremonii 

Share This