Sunt Lavy Tomescu și de 6 ani sunt specializată în organizarea nunților neoprotestante. Sunt aici să te ajut și să mă asigur că nunta mult visată devine realitate. Secretul meu e entuziasmul pe care îl am știind că am fost creată special pentru a face asta!
  • Consultanță în planificarea nunții
  • Coordonare & organizare la sală
  • Activități creative & captivante
  • Invitați implicați & miri relaxați
După expertiza acumulată de-a lungul celor 6 ani și experiențele trăite ar fi atât de multe de povestit, dar am să scriu cât mai direct și concis posibil modul meu de lucru. De la organizarea programului din ziua nunții până la crearea și personalizarea activităților pe care le desfășor am în vedere cele mai mici detalii pentru ca nunta voastră să decurgă așa cum vă doriți. Planific și coordonez tot ce se întâmplă la sală și mă asigur de bunul mers al lucrurilor, supervizând totul. Creez și inventez activități interactive pentru ca invitații să fie implicați în moduri diverse, nu să butoneze telefonul la nuntă din plictiseală. Toate activitățile pe care le desfășor sunt:
  1. simple, ca invitații să se implice ușor
  2. decente, categoric
  3. captivante, altfel nu și-ar avea rostul
Pe lângă toate astea, aduc un copăcel personalizat, desenat de mine pe care invitații își lasă amprenta și vă rămâne la sfârșitul nunții. Nici copiii nu sunt uitați: ne distrăm împreună cu jocuri și face-painting printre activitățile desfășurate.
Pe perioada nunții am la mine The Wedding Emergency Kit pe care l-am creat în 2016 și conține 30 de obiecte diverse care mă ajută în caz de vreo urgență sau vreun incident care ar putea să apară. Din experiență… apar incidente, tocmai de aceea l-am creat, iar acum stau liniștită, iar mirii la fel. Ideea de bază e ca voi să nu vă stresați de nimic, ci să vă bucurați din tot sufletul de ziua voastră specială. De aceea, din clipa în care m-ați ales Maestra voastră vă stau la dispoziție și vă răspund la toate întrebările pe care le aveți despre orice detaliu, nu contează cât de mic vi se pare – pentru mine nu e un deranj, e o bucurie să vă fiu de folos – beneficiați de toată expertiza mea ca totul să fie personalizat după placul vostru. De anul acesta am și decoruri superbe de închiriat, tot personalizabile, clar: trei arcade diverse, băncuță și decor atât pentru colțul foto, cât și pentru prezidiu, accesorii de decor și numere pentru mese, oglinzi mari cu mesaje personalizate… și multe altele pe care le găsiți pe pagina mea de facebook. Toate astea sunt bucurii care fac diferența și aduc zâmbete extra, ceea ce e un plus la orice eveniment!
Rețeta unei nunți fabuloase cu Maestra:
Într-o locație superbă se adaugă o pereche de miri relaxați și fericiți, se presară sute de oameni faini, se pune esență de Maestra și – cu mic, cu mare – se lasă la dosp…, pardon, distrat! Se servește cât e cald, de sezon.
Dacă v-am făcut poftă de o nuntă delicioasă, rezervați data nunții din timp la tel. 0744902919.
Share This